Handelsmissie

Van 19 tot en met 23 maart 2018 vindt onze handelsmissie naar Suriname plaats. Deze reis (aanbevolen vluchtdata: 17 maart heen, 24 maart retour) wordt mede gefaciliteerd door Eco Resort Kibrimi in Suriname. Een uitgelezen kans voor Nederlandse bedrijven die overwegen een onderneming in Suriname te starten of willen samenwerken met het Surinaamse bedrijfsleven. Ook als u plannen hebt om in dit land te gaan investeren of uw producten en/of diensten naar Suriname wil uitvoeren, is deze handelsmissie een uitgelezen kans uw perspectieven te verkennen.

U wordt uitgenodigd mee te gaan met deze handelsmissie. Tijdens de missie kunt u kennismaken met het Surinaamse bedrijfsleven en (verder) werken aan uw ondernemingsplannen. In het programma is het onderdeel matchmaking opgenomen. Wij bieden u toegang tot ons netwerk en als deelnemer krijgt u de kans om met relevante gesprekspartners over zaken doen in Suriname in contact te komen. U zult interessante bedrijven bezoeken en ontmoetingen hebben met ondernemers, instanties en invloedrijke personen in Suriname. Tijdens de reis leert u van andermans ervaringen, zodat u het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. 

Organisatie

De reis wordt mede georganiseerd door bureau P.O.C. Consult. Dit bureau is sinds 2011 actief in Suriname en beschikt er over een uitgebreid en sterk netwerk. De organisatie is in handen van John Pel en Barry Popma. Zij ontwikkelen het programma en begeleiden de deelnemers ter plaatse. Het Eco Resort Kibrimi treedt op als gastheer en neemt de kosten voor de facilitaire voorzieningen voor haar rekening (2-persoonskamers).

Kosten

De deelnameprijs voor deze reis bedraagt € 900,-- per persoon. Daarnaast dient u uw eigen ticket te bekostigen. Daar kunnen wij wat tegenover stellen: wanneer u bij onze relatie Andrestours.nl op de geadviseerde data 17 maart heen- en 24 maart retour boekt, komt u voor een reductie van € 135,- in aanmerking. Die wordt u aangeboden door onze relatie. Voor het aanschaffen van een reis- en annuleringsverzekering, eventuele vaccins en de toeristenkaart bent u zelf verantwoordelijk.

Uw deelnameprijs omvat de organisatiekosten, reisbegeleiding, adviesgesprekken, lunches en vertering tijdens de bijeenkomsten. Verder wordt het vervoer en verblijf op de te bezoeken (bedrijfs)locaties verzorgd. Zoals aangegeven neemt Eco Resort Kibrimi de kosten voor accommodatie voor haar rekening. Dit gebeurt deels in natura en deels door de bijdrage aan uw ticketkosten. Dit onder voorwaarde dat u bij André's Tours de heenreis op 17 maart en terug op 24 maart boekt.

U boekt de vliegticket zelf. Na aanmelding via onderstaand contactformulier en betaling van de door ons per email verstuurde factuur ontvangt u een reductiecode die u bij boeking doorgeeft aan André's Tours.

Tenslotte kunt u een tegemoetkoming ontvangen van de Rijksdienst voor Ondernemers in de vorm van een missievoucher. Indien u een MKB-onderneming bent, kunt u met deze voucher 50% (€ 450,-) van de deelnamekosten retour ontvangen.

Daarmee komt het kostenplaatje op:

 

Deelnamekosten missie  

 € 900,- (50% betaling bij aanmelding, 50% voor vertrek) 

 

 Subsidie RvO: missievoucher  

- € 450,- (indien u MKB-onderneming bent)  

 Verblijf, maaltijden  

  € 0,- (volledig verblijf van 17 - 24 maart gesponsord door Eco Resort Kibrimi)

 

 Vliegticket

  € 685,- (indien reisdata 17 - 24 maart via André's Tours)

 

 Tegemoetkoming Kibrimi  

- € 135,- +  
 Restant kosten 

  € 1.000,-

 

Daarmee is uw deelname aan de handelsreis volledig gedekt en zijn er geen verdere kosten.

Missievoucher aanvragen bij RVO

Voor het aanvragen van de missievoucher bent u zelf aansprakelijk. De voucher kunt u aanvragen via mijn.rvo.nl . Bezoek voor meer informatie eerst de website missievouchers. Let op! U heeft voor de aanvraag een e-herkenningsmiddel niveau 1 nodig. Nog geen e-herkenningsmiddel? Geen nood, niveau 1 kan volledig digitaal aangevraagd worden en u leest hoe u dat doet bij: e-herkenningsmiddel aanvragen. De aanvraag dient bij RVO.nl binnen te zijn voordat de activiteit plaatsvindt, achteraf indienen is niet mogelijk. U ontvangt in de regel binnen zes weken na aanvraag respons. RVO.nl verstrekt per MKB-onderneming, per groep of fiscale eenheid waarvan de MKB-onderneming deel uitmaakt één missievoucher per jaar. Een voucher is op naam gesteld en is niet overdraagbaar.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de MKB-missievoucher? Bezoek de MKB-toets van de RVO.

In de voucheraanvraag ondertekent u een verklaring dat u aan de voorwaarden voldoet. RVO.nl verstrekt per MKB-onderneming maar één missievoucher per jaar. Een voucher is op naam gesteld en is niet overdraagbaar.

50% van het bedrag én de btw betaalt u rechtstreeks aan de organisator P.O.C. Consult na aanmelding en ontvangst van de factuur. De btw kunt u weer terugvragen in uw btw-aangifte. 

U levert de ondertekende voucher uiterlijk vóór aanvang van de missie in bij de organisator van de handelsmissie. Na uw deelname aan de handelsmissie sturen wij deze voucher dan naar RVO en betaalt de Nederlandse overheid ons € 450,- waarmee de resterende 50% van de deelnameprijs is voldaan.

Aanmelden voor deelname: uiterlijk 28 februari 2018

Meer informatie

John Pel – mob.nr: +31 (0)6 24581583
Barry Popma – mob.nr: +31 (0)6 55825463