• darkblurbg

Momenteel wordt er samen met vrijwilligers hard gewerkt aan het gastenverblijf ‘Kibrimi’. Woon je in Suriname dan krijg je nu de kans mee te helpen. Hiervoor hebben wij een speciaal aanbod. Wij vragen namelijk geen kosten voor het onderdak. Het is immers nog in aanbouw. Het enige wat wij vragen is iets vrolijks en duurzaams mee te nemen dat opgehangen of neergezet kan worden en waarvan jij vindt dat dit in een gastenverblijf niet mag ontbreken. Zo vrolijken wij de boel gezamenlijk op. Voor eten en drinken kan tegen een kleine vergoeding gezorgd worden, wel even van te voren aangeven, maar je kunt ook zelf wat meenemen. Ook vragen we een bescheiden vergoeding voor een gewenste vaartocht over de kreken. Het is een tijdelijk aanbod, dus grijp je kans en neem contact op. Zo kun je er achter komen hoe je het best bewaarde geheim van Suriname kan bereiken. 

Aanbod

  • Het gastenverblijf kan bezocht worden 
  • Een overnachting in een tweepersoonskamer, met gebruikmaking van toilet en douche. 
  • De keuken is nog niet klaar. Een vuurtje is echter zo te maken. 
  • Een overnachting in een hangmatkampje 
  • De totale capaciteit van ‘Kibrimi’ is 12 personen: 6 bedden en 6 hangmatten. 
  • Mogelijkheid zelf eten en drinken mee te nemen. Bestellen van een maaltijd kan ook. De bewoners van Pikien Santi bereiden dit graag voor u tegen een vergoeding. 

Reizen

Het gastenverblijf ligt in de directe omgeving van het dorp ‘Pikien Santi’ aan de Cottica-rivier. Mogelijkheid tegen een vergoeding opgehaald en teruggebracht te worden van/naar:

  • Moengo met de korjaal. Vaartijd circa 1,5 uur. 
  • Wanhatti met de korjaal. Vaartijd circa 0,5 uur. 

Voor individuele personen of kleine gezelschappen zijn andere afspraken mogelijk.

Reis vanuit Paramaribo naar Moengo of Wanhatti op eigen gelegenheid of in overleg te arrangeren. Moengo (reistijd circa 1,5 uur) en Wanhatti (reistijd circa 2 uur) zijn bereikbaar met eigen auto, taxi en bus. De weg er naar toe is goed.

Maandag, woensdag en vrijdag vaart de Lanti-boot (overheidsdienst) tussen Moengo en Pikien Santi. Een vaartocht hiermee is zeer voordelig!

Heenreis:

Vertrek 12.00 uur vanuit Moengo, aankomst Pikien Santi 15.30 uur.

Terugreis:

Vertrek 06.30 uur vanuit Pikien Santi, aankomst 10.00 uur in Moengo.